from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Nov-2006 07:27 Email | Share | Bookmark
hai.... selamat hari raya....

takut...nak diri nie... ;)
acah ajer...arina dah leh diri pun..hehehe
arina try nak jalan nie..tp gmbr gelap pulak !!!
tgh tgk walker nie...
byk button kat walker nie...semua ada bunyi ;)
 
 
 
 
 
 
 
hai...selamat hari raya...ada mood raya lagi ke??? hehehehe...

arina kat sni mcm biasa ajer... dah takda mood raya lagi...lain lar dok kat m'sia tgh sibuk tgh beraya & pegi open house.....kat sni ayah tgh sibuk sebab Pak Lah & the geng dtg sni jadi ayah tak lekat kat umah....cian ayah letih ;(

skang ni islamabad dah start nak masuk winter, bila malam sejuk lar...skang ni arina dok kat umah dah pakai baju tebal2 skit, pakai stokin & glove... dalam umah pun sejuk



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net