from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 26-Oct-2006 10:43 Email | Share | Bookmark
selamat hari raya aidilfitri 2006

bergambar raya ke2 ni, sbb smlm arina tdo je, xda bergambar pun
beraya di rumah aunty alina dr petronas m'sia
ibu & ayah di pagi raya, sambutan di m'sia embassy
ayah lepas hajat dpt makan ketupat palas, heheheh
bangunan chansery di islamad, yg ni en roseli 'acting HC'
abg faiz & abg zack pun sibuk nak posing hehehe
nanny rahimah & grandpa jasmi kat islamabad
ayah & student2 di perantauan
dtg beraya di rumah arina
sambil mkn2 leh posing2 gak, gambar kenangan beraya di luar
student2 dari lahore pun dtg beraya di sini
ibu & ladies2 di islamabad, arina tgh tdo lar
en nazri(petronas) & ayh ensem pki bj melayu, a.faiz kat blkg tu
ayah & kol. badran
a.zamri (bj putih) bz mkn x sempat nak pandang kamera pun ;)
arina tdo jer pg tu, x sempat nak posing pun
en ghafar (jpm) "bujang" raya ni
beraya & sembang2 je yg lebih ;)
arina ngan ibu & ayah, pada raya ke2
student army di abbotabad pun join beraya di islamabad
baju hijau tu en nik dr imigresen m'sia
semua dah letih x larat, sembang aje lar
yg berdiri bj merah ni k.sofia dr petronas
kekenyangan makan sate & kuih2 raya ;)

raya ke3 baru leh bergambar...raya pertama arina tdo jek...

kali ke 2 beraya kat luar

raya kat luar pun best...makan melambak2

model pagi raya

a'kum & slmat ari raya...

org lain dah beraya awal tapi arina kat pakistan ni raya jatuh pada 25hb lewat sehari dari m'sia. semua terkejut leh lewat sehari dari m'sia & 2ari lewat dari arab saudi, tapi takpa lah janji leh beraya. tahun ni ramai2 cucuk & bakar sate kat umah arina.ibu buat rendang ayam, kuah kacang & mee kuah ajer, ada kuih almond london & kuih cekelat skit. kat sni tak xcited sgt nak sambut raya, sebabnya tak semeriah di m'sia, sambut ala kadar aje lar.

di sini arina nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri pada aki & wan kat pahang. tok & tok wan kat kedah & tak lupa pada semua sedara mara di m'sia. selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net