from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Oct-2006 17:20 Email | Share | Bookmark
cuci mata di karachi pakistan

 
 
 
 
 
 
ibu
ayah
arina & grandpa hazami
ayah & grandpa hazami tgh tgk stone & jewelery
gambar klasik pakistan, cantik kan...
pic blkg arina ni cantik...
pakistan vs karpet... biasa lar..hehehehe
posing kat tangga yg merelap2 ngan lampu
posing kat almari antik pakistan
ni kat labanese restaurant
pic kat wall ni cantik
nak rasa labanese fud...laparnya...
hai...arina kat karachi
cantik kan pintu antik ni..
penat lar ibu...
kat blkg ni pun gambar antik
arina kat kedai jewelery & antik
arina dah letih...nak balik ar...
ari ahad ari tu, arina, ibu & ayah pergi karachi sebab ayah ada keja kat sana. sambil tu dapat jugak arina cuci2 mata tengok tempat orang mcm mana...jauh berjalan luas permandangan, mmg betul pun. mcm2 benda baru arina dapat tgk kat karachi nie...tapi tak amik gambar kat luar sebab kotor, berdebu & berabuk sesangat, so ibu cuma amik gambar arina dlm sheraton hotel aje lar... tak lupa tima kasih pada Aunty Wan kat karachi yg baik hati & bg arina tumpang tido umah dia... muaahhh kat kak aisyah, kak nurul & abg fared.. miss u all so much, ada rezeki kiter jumpa lagi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net