from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-May-2010 11:09 Email | Share | Bookmark
playground @ herbert park

 
salam semua...
lama betul kita tak update FP nih,terkejar2 skit,sbb kita kena uruskan arina kat sekolah,en asben takleh nak uruskan bz kat opis baru la tau huru hara nak antar & ambik ank balik skolah......... hahahahaha sebelum nih mmg tak pernah buat pun tapi nasib baik kat sini cuacanya aman damai sejuk sejat,bila berjalan tu tak la letih sgt

kat bawah nih kita tepek gambar budak berdua nih dok main sakan kat herbert park kalau sapa2 singgah dublin town kiranya nih antara park yg glamer yg selalu irish dok melepak actually park nih besar,yg berhadapan dgn playground nih ada kolam penuh dgn itik & burung yg mmg tunggu org dtg campak roti pastu ada kawasan penuh ngan munga2 siap ada pintu gerbang...cantikkkk tapi time kita pergi nih mmg tak ambik gambar pun,kolam tu tgh dicuci pastu munga2 pun baru nak kembang kalau pergi skrang nih mmg dah penuh dgn bunga2......nnt2 kita pergi time bunga2 penuh...kita gi ambik gambar & share ngan kengkawan kat sni eh












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net