from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Mar-2010 15:21 Email | Share | Bookmark
search concert

last month gi tgk konser search kat sni,kat button factory.search on tour in dublin,london & mana eh lagi satu..tak hingat ler...rasanya gi manchester....dan ada satu kumpulan yg ikut tour search nih, kumpulan Hujan.....kita tak familiar sgt yg mana satu...tp bila nyanyi hits dia 'amoi cantik' baru la...ooooooooooooo group nih ke...heheheheheeh
en asben yg byk bergambar sbb dia yg involved masa search sampai sni & sampai durang bertolak ke UK.kita cuma join masa concert
ada ramai gak pelakon malam tu..tapi kita tak kenal sgt so segan nak bergambar kawan kita yg kenal so dia la yg sibuk bergambar...so kita jadi tukang ambik gambo pun jadi lar
tp mmg best...suara amy still power!!! live mmg best!!!

search br sampai kat apartment yg durang stay

nasir with wife suhaila & her dotter...yg lelaki tu pelakon kan

me with nabila (peknen 6months) & norish...amy's wifey

masa concert with my frenz.....her name also amy

amy with m'sian actress...ni yg kita tak perasan sgt...sapa eh

amy with azmi...melodi kan

Hujan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net