from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Mar-2010 12:42 Email | Share | Bookmark
farewell dinner

mlm tadi kita pergi farewell dinner,hosted by m'sia embassy untuk ambasador yg akan balik ke malaysia pertengahan bulan mac. ambasador balik ke malaysia setelah tamat perkhidmatan di dublin,ireland. pagi nih kita sakit kaki,sakit pinggang berdiri dari pukul 4ptg sampai 11.30mlm mmg betul mcm nak tercabut kaki!!! semua function kat dublin nih kebanyakannya makanan yg disediakan secara 'finger fuds' mudah & ringkas. menu mlm tadi ada sate,udang butter,kebab,bebola isi ketam & minuman sejuk.oleh kerana kepenatan bersembang sambil berdiri kita sempat snap beberapa keping gambar itu pun masa tetamu baru sampai,bila hall dah penuh,kita sibuk chat terus lupa nak ambik gambar

yang paling seronok,malam tadi kita jumpa semula ex classmate (sanjay) masa kita kat high school,lepas 14thn!!!! really surprise jumpa kawan kita tu kat sni wat a small world!!!!kwn kita tu dah lama kat sni,almost 10yrs....study.....complete chartered & skrang kerja kat sni so lepas nih nak berjalan kat ireland nih senang lar dah ada guide















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net