from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Nov-2009 12:35 Email | Share | Bookmark
international bazar

hari ahad lepas telah diadakan international bazar (among diplomat wife) kat dublin. tujuan bazar ialah untuk merapatkan hubungan antara negara2 luar & juga untuk raise fund for charity. alhamdullillah hasil usaha & kerahan tenaga semua ahli perwakilan, akhirnya berjaya jugak menjual karipap,popiah,teh tarik,mee goreng,nescafe tarik & kraftangan m'sia. actually nescafe tarik tu kita saja2 bawa utk minum2 sambil2 dok menjual tu,tapi dah brg makanan cepat sgt habis,kita letak jugak nescafe utk dijual...pun habis gak gerai dibuka dari pukul 11pg-4.30ptg & kesemua makanan & minuman habis dijual pada jam 1.30tgh!!!!! mmg kami semua pun terkejut badak mana tak nya gerai lain melambak2 lagi makanan,kita org dah takda apa nak dijual kecuali brg2 kraf. tiap kali org singgah gerai m'sia dok tanya karipap ada lagi dak kesian pulak!! so next yr klu join bazar ni,mmg nak kena buat xtra xtra xtra baru puas hati kita konon2 jemput la kengkawan kita (m'sian yg stay kat sni lar) sudahnya durang dtg kul 2pm takda apa makanan yg tinggal...yg ampun ya kengkawan nak makan karipap & popiah,jemput lar dtg umh











Quote:
khaty : sll la tepek gambo bebudak & aktiviti kat sana
zara : mmg karipap & popia menjadi rebutan tiap thn
k.ina : tu nmpak slim...kamera trik je tu...kekeke
lina : ikut la mana kita berhijrah..kot lepas nih zimbabwe pulak doh!!!
k.nurul : tu ler..patut wat minum sndr..abis jugak kena jual!!
ummy : sy pun bkn di rome
RnZ : bangga & seronok yg di jual semua abis
bandak : tak tau la bila nak blk,klu free summer next yr kot
cho zila : a'a mmg dulu kat pakistan,now kat posting ke dublin,maklum ler hidup cam nomad




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net