from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Oct-2009 09:44 Email | Share | Bookmark
open house

yg nih kita buat open house kat rumah a week after raya maklum ler nak buat awal2 tak sempat,penuh dgn invitation & mcm biasa lar menunya nasi kerabu & mee hailam...pastu ada lar merinate skit ayam siap bbq kat blkg rumah tu & sate skit..yg nih beli lar kan mana lar sempat nak cucuk sate & raya biasa la kan ada kuah kacang,lemang & ketupat palas (yg nih versi nona instant lar) apa lagi deset plak kita buat paling simple & cepat sebijik kek ceklat & sebijik lagi ciskek,ada egg caramel & jeli perasa pisang..sonang kereja kuih raya sebijik pun tarak...tak sempat nak buat,kontena sampai ngam2 lagi 3-4hari nak raya,mana lar sempat nak cari tray ke brg2 nak buat kuih dlm kotak2 tu semua,so buat ala kadar aje lar thn ni...jemputan dalam 40-50org,sbb nya tak kenal lagi kan InsyaAllah thn depan kita invite lar lebih skit








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net