from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Sep-2009 05:59 Email | Share | Bookmark
from dublin with luv...hehehe

salam semua...

kita dah sebulan kat dublin ni ha, terkejut ngan cuaca yg xtreme bertukar dari 45degree kat pakistan ke 16degree kat dublin & hasilnya kita kena mild asthma & baby & kakaknya kena flu & running nose so anggap ler asthma & flu nih...welcoming us to dublin

kontena still lum kunjung tiba,klu sampai ikut schedule InsyaAllah kontena sampai depan pintu umh tul2 sehari sebelum raya,kalaunya buat movers dok hilang2 ingatan jawabnya pagi raya lar kontena sampai segala macam persiapan raya nak wat sekut raya,ketupat etc semua dalam kontena so kali nih raya ala kadar je lar,nak wat mcm mana kan dah kebetulan cross time puasa & raya, cehhh alasan pada hal leh ler ngelat takyah wat kuih raya thn nih

ni nak d/load gambar dlm camera pun tak blh,sbb nya kita tertinggal software kat dlm kontena,so kena ler letak gmbr yg ada dlm camera kengkawan kat sni dublin cantik,penuh ngan pokok bunga,hijau mata memandang tapi taburan hujan yg sememangnya hyperaktif baru jek niat nak sapu laman,tetiba lak hujan dgn cuaca terang benderang tapi hujannya tak ler lebat cuma renyai jek & sekejap2 jek,tapi dalam sehari ada ler 3-4kali hujan,sampai tak perasan ler bila hujan,tgk2 tingkap basah...eh bila masa pulak hujan kebetulan pulak rumah kita mmg dekat dgn kawasan pantai, jadi mmg berangin & rasa cam nak terbalik rumah nanti2 bila dah semua settle kita d/load gambar kita strolling kat sni

we all sampai sni 13.08 kul 2.30pm & flight on time dari abu dhabi. & kebetulan sampai sni ada buat family day, farewell utk staff yg cross ke singapore & sekali lar kiranya welcoming us to dublin seronok gak bila sampai2 jek dah ada aktiviti, sempat lar kenal a few m'sian kat sni kat sni m'sian community dalam 1000++ seronok nih menambah kenalan baru kat sni ok itu je lar wat kali nih,gambar main masak2 tak leh nak tepek,nnt2 dah settle semua kita tepek ler kat sni so buat kengkawan di m'sia & kwn2 di perantauan, kita nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT LEBARAN dengan penuh kesyukuran & gembira





di rumah m'sia dublin,ireland

kita inteprem kat blkg,tgh suap aira bubur jagung sambil mencangkung



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net