from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 23-Jul-2009 17:44 Email | Share | Bookmark
makan2 kat umah

last week ada wat makan2 kat umh...main menu nasi minyak makan dgn ayam kapitan,rendang daging & acar mentah tu ler...nak cepat kan pastu ada wat kek,karipap,jeli & buah2 jer.. buat lunch tu yg tak sempat nak godeh lebih2
buat makan pulak utk jamu en asben & the geng baru balik main golf, huru hara skit lar time masak nak jenguk budak berdua tu lagi mmg terkejar2 skit...sll wat dinner leh ler nak relax,ni nak kejar time lunch...paham2 aje lar





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net