from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Aug-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
bye bye pakistan ;)

dah seminggu bzzzz dok packing barang2 lagi skali (br jek pas pindah umh) kita akan meninggalkan bumi pakistan 'tercinta' nih middle of aug. & akan cross ke tempat baru Dublin,Ireland alhamdullilah dpt tempat elok skit

actually leh packing 2nd week of aug. tp nak tutup kontena awal & plan kontena sampai umh kat dublin tu tgh bln puasa,maklum ler dlm kontena ler segala mak nenek santan,ketupat,kerisik,kacang tanah,rempah2 pakistan yg dah borong sakan segala mcm menda utk prepare raya...klu kontena lambat sampai jawabnya biskut cicah nescafe ler pagi raya nih ( huh...ni baru betul2 raya di perantauan) hahahahaha

dan seperti biasa ler bila dok sibuk packing barang & pindah tempat baru ni apa lagi,bersawang lagi ler 'umah' kit ni tak tau lar bila sempat nak bertenet lagi,kebetulan pergi tempat baru nih bln august,sah bz celeb. national day plus nak prepare ramadhan sekaligus raya!!! haaa ambik ko mmg double triple bz nyer
Jadi kita nak ambik kesempatan nak wish kengkawan kat alam cyber nih...


SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN &

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK &

SELAMAT MENYAMBUT BULAN SYAWAL


Panjang umur & bila tak bzzzz kita jumpa lagi di lain entry

p/s : kengkawan & tetamu yg mai singgah umah nih sila lar ambik kad raya yang terawal 2 bulan nih






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net