from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Jul-2009 00:18 Email | Share | Bookmark
melody park,islamabad

sementelaah summer yg panas berdering nih tambah pulak dgn memanjang blackout pastu tv pun dok buat kaler biru jek kita pun kuar ler jenjalan. lama betul tak melepak2 makan rodni nan kat melody park nih. actually kawasan nih mmg consider tak selamat,durang dok sibuk wat latihan lempar bom kat area nih last yr curfew kat area nih,now dah okey skit tp kena pegi hari biasa lar,klu ari cuti mmg tak berapa yakin nak pegi serammm ooooo...kang tgh2 sedap makan rodni nan ada pulak melatah2 dgr bunyi bom

kalau makan kat open area mcm ni,mmg sempoi je lar cara durang serve,roti letak atas newspaper aje pastu soft drinks mgm serve direct dlm botol,takda nk tuang2 dalam glass tapi kita suka makan kat tmpt mcm nih,selalunya lagi sedap dr makan kat restoran/proper place


roti makan ngan mutton karahi. roti serve atas paper jek & mangkuk pun sumbing sempoiiii

softdrinks sni special skit,minum direct dr botol....ala2 m'sia thn 80an

yg nih dipanggil 'ketak-ketak' sbb durang dok masak sambil dok ketuk2 kuali tu & apa yg dimasak??? 'telur' kambing masak ngan tomato...sapa nk order???

nih bbq ayam tapiiiiiiii punya la masin,terkelip2 mata nak perabis seketul ayam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net