from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 4-Jul-2009 11:01 Email | Share | Bookmark
manggo..manggo..manggo...

skrang nih kat pakistan mmg tgh musim manggo & dgn cuaca panas terik dah ala2 padang pasir nih mmg manggo tgh maneeessssssssssssss klu makan manggo sampai melekat ler rasa manis kat ank tekak,biasanya lepas minum jus manggo tak pun makan manggo nih mmg kena minum air masak bergelas2 nak balance kan balik rasa manis yg melekat kat anak tekak sebelum meninggalkan pakistan nih kan...baik ler makan,minum manggo siang malam pagi petang


jemput makan


jemput minum


nih cara kita buat jus manggo nih...senang je nak buat

buah mangga - buang kulit & potong2
air
fresh milk
air batu
- masuk semua bahan2 kat atas nih dalam blend & kisar hingga halus,klu nak cair tambah lagi air & fresh milk pastu minum ler dgn nikmatnya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net