from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Apr-2009 04:02 Email | Share | Bookmark
african marble cake

cake nih kita mesti buat tiap2 bulan...sedap,senang pastu ni ler cake yg arina & en asben makan sampai habis kang klu buat cake lain durang tak makan,kita gak ler makin bulat kena perabiskan cake
pasnih kita cuti lama ler tak masuk sni,ada kot 2bln takleh nak jenguk sni, nk pindah umh kan byk kj,pastu sni lak klu bab pasang2 cable nih mau nya berbunuh bergaduh br ler durang nk wat kj
nnt2 dah settle semua kat umh baru..kita jenguk ler umh kengkawan yer




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net