from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 26-Apr-2009 18:20 Email | Share | Bookmark
perang dunia ke 3 ;)

skang ni umh dah mcm tongkang pecah...mmg tgh perang dunia ke 3 tgh pack brg2 ler apa lagi, ari rabu nih last dok umh nih...dah 4thn lebih dok umh nih,byk kenangan kat umh nih kat umh ni ler kita byk belajar masak...hehehe (rumah nih akan ku kenang selalu

pastu kan ari tu ada kwn blk m'sia for gud & sedekah ler kopi instant yg dlm gambar kat bawah nih... sedap gakkk letih2 dok packing pekena kopi o'

jadinya pas nih kita bzzz gler...nk pindah umh...nk pack brg kat umh baru,nk pasang segala wayar tipon,tv,tenet...klu ngan pakistan nih kurang2 sebulan ler br ok





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net