from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Apr-2009 17:15 Email | Share | Bookmark
Kartini's Day

pagi tadi dpt invitation dr indonesia embassy,they all ada buat sambutan "Kartini's day" mmg meriah, sejarah asal usual kartini nih mmg tak sure,ada td ibu embasador nyer bg taklimat skit,tp tak paham apa yg dia ckp... sampai berkerut2 dahi nih nk 'memahamkan' apa benda yg dia xplain... sudahnya abis dia ckp kita pun ikut sama tepuk tgn... apa yg dia xplain kita tak paham...adoiii ruginya...
jadi ni ler sekitar majlis pagi tadi...elok nk uli donut ptg tadi terus terbantut...sbb nya blk dah dekat kul 2pm,pastu ptg td bw budak berdua nih gi klinik,tak sihat lagiiiiiiiiiiiiiiii....sedihnya lar..........mintak2 dok tukar ubat nih elok la bebudak berdua nih...
so cuci mata ler


tarian wajib...pocu pocu

yg nih tak tau apa nama...mcm tarian inang

bergambar ngan diplomat wife dr indonesia embasy

arina...kan dah makin kurus


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net