from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 19-Apr-2009 14:11 Email | Share | Bookmark
arina dah gi skolah

awal bln april,arina dah gi skolah...antara sbb kena antar gi skolah :

1. dok umh kerjanya kacau ibu...
2. dah bosan kacau ibu,dok menepek cium baby...sampai baby tak aman nak tido
3. lum leh ckp dgn clear....tp sejak gi skolah nih ckp tak berenti
4. arina dah bosan dok umh kj nya nak main kat luar,baik antar gi skolah
5. dia takda kat umh sebelah pagi,ibu byk kj leh buat...hehehe

jadi lebih baik ler dia gi skolah...bkn apa dia dok umh bosan & nak berkawan....tak larat kita nk layan dia cam dulu2...skang dah ada baby,bila dok concentrate ngan baby mula lah dia wat perangai (jelesssss) tp bila dia gi skolah 9am-1pm rindu la pulak, dok tunggu dia blk kul 1pm
klakor tul pepagi xcited gi skolah sampai tak nak b/fast so bawa bekal je lar...pastu blk skolah,nmpak2 muka ibu jek terus mintak air sirap abis sebotol sirap terus kong tidor sampai kul 3pm
skang sejak skolah nih dah pandai demand makan...minggu pertama boleh lar bawa biskut...pastu perasan bekal dia tak berusik...napa lak?? pas tanya dia...rupanya dah taknak makan biskut...tanya dia arina nak makan apa?? karipap...pau... huh nasib baik tak dimintak nasi tomato ke nasi ayam!!! so skang nih kita bz ler kat dapur wat stok utk dia gi skolah...eeee mcm2 perangai arina skang nih...tp kita tak kisah janji dia makan
so skang nih, dok buat stok kuih pau,karipap,kuih kacang kiranya apa2 yg bergoreng mesti dia makan tapiiiiiiiiii bila tang kek pulak,mintak yg sedap2 belaka...nak marble cake,cekelat ciskek ari tu buat kek pisang sepotong jek yg dia makan,pastu dok sibuk mintak marble kek...ye lar next week ibu 'mermarble' ler kat dapur
ini baru masuk play school lum masuk KG or gred 1....kot dah masuk gred 1 dia mintak nk bawa western fud...ari nih nk makan italian...esk nk makan kebab....br yer ibu bersilat ari2



burger m'sia...wat minum petang..

bun pandan...arina bawa bekal gi skolah

inti kacang merah..mlm nih masuk esbok,esk projek pau



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net