from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 30-Mar-2009 18:42 Email | Share | Bookmark
salam semua....hellooooooooooooooo

 
 
 
 
salam semua...uihhh terbatuk2 masuk sni...al maklum ler dah bersawang2

lama bebenor tak update kita nyer FP nih...skang nih double bz sejak ada baby nih skang nih dah susah bebenor nak menggodeh brg2 kat dapur tu...semuanya masak terkejar2 pastu sibuk dok pack barang....contract umh pun dah nak xpired end of april,tu yg skang nih bz round islamabad cari umh yg sesuai & pack ler mana2 barang yg patut...ada baby nih mmg kena wat kj dr awal..kang pack last minute kelam kelibut silap2 baby pun kita pack skali....hahahaha

ni kita attach gambor baby kita eh...nama nya Aira Atikah Mohammad dapat baby gal lagi...jadi mmg kena ler try yg ketiga pulak mintak2 dpt boy lak ( aminnnnnnn ) pastu klu yg no.3 pun still gal gak aaaarrrrr pitam kena lak try yg no.4 aihhhh sanggup ke!!!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net