from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 23-Oct-2008 13:50 Email | Share | Bookmark
farewell dinner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
malam tadi flight boss en asben berlepas balik ke m'sia, dia balik thru TG airlines kul 12tgh malam & sampai m'sia tgh hari tadi,durang happy gler tinggalkan islamabad (ye lar keadaan dok tak aman kat sni) jadi bila dapat surat bertukar & naik pangkat pulak tu,memang tersengih jek en roseli & pn khadijah tahniah yer dr kami semua di islamabad

oleh sbb flight pun dah terawal 2ari dari yg sepatutnya (ni ada emergency case) jadi kawan baik en roseli, william dr PTC host a dinner farewell kat chinese restaurant,meriah nya lar malam tadi ngan gelagat org2 yg nak balik,budak2 yg bukan main lagi ligat berlari & malam tadi last lar kami nak beramah mesra seronok sgt malam tadi & ada lar kenangan manis sebelum mereka tinggalkan kami2 nih kat islamabad & kami2 embassy staff pun sempat hantar mereka berdua ke airport, mula2 tu ok happy lar sembang2 sekali kita 'ternangis' jugak ye lar dah 2thn kenal & macam2 pengalaman suka duka kat sni,bila durang dah masuk nak boarding tetiba jek rasa sayu hati.... huhuhuhu......pa2 pun panjang umur kita jumpa lagi & best of luck

bergambar kenangan dgn boss en asben,en roseli & pn khadijah

puan2 pun sibuk bergambor

yg nih pulak tuan2 dr embassy

yg nih yvonne,wife william dr pakistan tobacco co. yg nih pun dah nak balik for gud end of dis month

yg baju putih, william yg host dinner

mak buyung dgn ank daranya...hehehe

arina & wani bergambar dgn jasmin,malam last lar nak main2 bersama

semua khusyuk makan sambil bersembang


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net