from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 23-Oct-2008 12:12 Email | Share | Bookmark
bz...bz...bz....

mmg bz betul sepanjang 2minggu nih tambah pulak intenet baru ari nih ler elok,adoi la sabor je lar. tak tau ler pe cter kat m'sia,mmg betul2 blur intenet kong berita pun takleh nak baca,sekali cek email amik ko beratus2 lam inbox

bos en asben baru jek berlepas balik m'sia malam tadi,rezeki dia naik pangkat & cross posting ke china,mayb end of nov insyaallah sampai la ke china, jadi kami yang kat sni bz ler nak buat farewell untuk bos en asben nih. sayang betul nak tinggal kawan yang mmg dah rapat & yang dah 2 tahun mengadap susah senang ngan kita kat sni,walaupun sedih harapnya panjang umur blh jumpa di m'sia, kami semua di sini mendoakan mereka sekeluarga happy di china

yg nih function kat umh kita buat farewell untuk bos en asben kita dah berzaman tak ajak org dinner kat umh,jadi en asben pun request kita wat nasi putih berlauk ler pulak,mmg dah lama tak jamu kengkawan makan nasi kat umh nih kita buat nasi putih makan ngan sup tulang kambing, ayam masak madu,asam pedas ikan tenggiri & sayur kobis. untuk dessert lak kita buat ciskek & coklat chiffon kek, puding tu godek yg instant jek & buah tembikai,kan sonang kereja
malam tu jemputan ada lar dalam 40org,meriah & ni kiranya last lar kita wat makan2 kat umh sbb next week nak blk m'sia dahhhh....bye pakistan












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net