from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Oct-2008 13:40 Email | Share | Bookmark
rumah terbuka

tahun nih berturut2 lepas raya semua dok sibuk booking nak buat open house lagi cepat buat lagi senang hati kalau tak selagi tu tak senang hati dok memikir bila lar nak buat open house, umh kita buat ari ahad lepas,ikutkan nak buat next week tapi student2 pulak dengar kata dah nak balik dis week takut tak sempat nak jamu durang kat umh ni tu yg buat jugak lar hari ahad ari tu,bila dah buat rasa lega sesangat lagi pun kita dah masuk 7bln nih takut nnt makin tak larat nk berkung tao kat dapur tu ngeh ngeh ngeh

tahun nih sbb tak ramai m'sian yang ada kat sni,jadinya buat yg simple2 jek tahun nih,durang request nak makan nasi kerabu coz last year kita buat tak cukup ler jadi tahun nih wat main menu nasi kerabu & mee hailam & alhamdullillah cukup & semua leh bertambah 2-3kali,lega rasanya pastu ada ler kuih raya skit & godek kek 2 biji, kita wat marble cake & nescafe moist cake tahun nih betul2 nyer open house dari kul 3ptg sampai kul 9malam puas hati semua dok makan2 sembang melepak siap karaoke actually mak2 dara pun mmg nak melepak sampai malam, sbb nya tak kuasa balik umh awal2 kang kena masak tuk dinner lak ramai gak pak2 ustaz nih yg leh menyanyi,maklum ler suara dah sedap mengaji jadi bila nyanyi lagi ler merdu,ni semua bakat terpendam

tahun nih pun sempat wat sessi bergambor,ada lar kenangan kalau tak pas semua org dah balik baru teringat,laaaa tak ambik gambar jadi tahun nih dah beringat awal2 sebelum balik kita wat sessi bergambor














Quote:
kak tie : alamak k.tie,cuci mata aje lar yer
kak ct : mmg betullll,dah lepas buat open house rasa lega seleganya dah abis hutang...kekeke
mamafami : mmg jemput semua tapi ramai yg takleh dtg sbb dok jauh dari sni
fiza : tu yg rushing buat awal,kang takut lewat2 mak buyung nih lagi tak larat
mamasya : seronok tul thn nih,open house dr ptg sampai ke mlm & semua puas hati dpt makan nasi kerabu
izah : expected hjg bln 12,InsyaAllah nk blk tgh bln depan,mintak2 lar sihat takda masalah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net