from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Oct-2008 06:03 Email | Share | Bookmark
sambutan hari raya di islamabad,pakistan 2008

lamanya tak update FP bz bebetul tahun nih, dari puasa sampai lar raya lagi satu internet lak kong semenjak mariott kena bom ari tu,line tak clear dok dc memanjang,baru jek nak download gambo dah dc, tu yg tensen tahap gaban

kat bawah nih gambar2 pada hari raya pertama kat embassy tapi tahun nih, beraya sedih skit ler sbb nya kengkawan ramai yg terpaksa balik ke m'sia,ni last minute nyer decision jadinya pagi raya tu tak sampai 50org pun kat embassy biasanya tiap2 tahun kami beraya mmg meriah & ramai stay sni nak beraya di perantauan,tapi tahun nih mmg tul2 rasa sedih,kengkawan yg balik pun lagi sedih sbb tak prepare nak balik beraya pastu dari malam raya sampai ler raya kedua line tpon kat sni kong...arrgghhh tension tahap gaban tul raya tahun nih,kena banyak bersabor time nak tpon sedara mara time tu ler line tpon wat hal,mmg tension!!! ni semua dok gara2 pakistan tak abis2 mengebom sana sni tu yg line tpon,internet semuanya kong. pe2 pun kami tetap ler beraya dgn sederhana sahaja, punya ler buhsan raya tahun nih,en asben & the gang pepagi raya kedua dah pergi main golf tahun nih betul2 ler merasa beraya di perantauan...kekeke...nasib baik tak meleleh air mata pagi raya tu

tahun nih sib baik ler student2 m'sia yg stay kat madrasah tu nak beraya kat sni, ada jugak ler yg memeriahkan majlis,klu tak lagi lengang ler raya tahun ni. tahun nih makan pun tak mewah bebenor, pagi raya tu wat nasi lemak,ada lemang,ketupat,kuah kacang & kuih muih skit,betul nyer simple makan pagi raya tu, sbb pastu lunch hour dah ada invitation open house pulak

ni ler gambar2 sekitar pagi raya tu












Quote:
kak hana : takpa k.hana nk buat open house kan,mesti meriah masak ler memacam
amy : thn ni kureng skit ler beraya kat sni,ramai yg terpaksa balik m'sia last minute....huhuhuu
kak ct : yg mkn pagi raya tu kami masak sama2, kita diberi tugas paling senang,masak nasi lemak
fiza : kekeke...perut & badan dah semakin montel,mana tak nya dok melantak tak berenti
mamasya : tak buat smyang raya yer thn nih,sedihnya....klu berkumpul pg raya baru ler semangat nk raya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net