from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Sep-2008 01:15 Email | Share | Bookmark
biskut raya lagi...

dis week bekerja keras menggodek sekut raya next week dah start bz,takut tak sempat nak buat kuih raya,ecehhh macam ler kita nih nak cat umh & tukor langsir
next week bz nak shopping brg2 masak,prepare utk sambutan pagi raya & malam raya ke 3, nih anjuran malaysia embassy kat sni,kang klu order lewat2 takut daging & ayam abis & takdak stok,ternganga ler jawabnya kat sni pulak kalau beraya,kedai2 mmg katup rapat ler paling awal pun bukak raya ke 5 & barang2 pun tak fresh dah,nak kena tunggu a week after raya baru lar jumpa sayur2 segar
jadinya dis week ler kena terover rajin wat kuih raya...ngeh ngeh ngeh,sempat buat 3 jenis jek & semua nya bangsa cookies yg dropping method yer,maklum ler negara jin bertendang nih mana ler ada acuan lawo2 cam kat malaysia,takpa ler janji org dtg beraya ada ler kuih raya daripada dok hidang sekut kering cicah kopi o' !!!



biskut nih mmg sedap...rangup sesangat..best big fat chocolate chip cookies

yg ni lak wat dr oats & ada rasa cinnamon & cloves...mmg beshhh beth spicy oatmeal raisin cookies

biskut bunga cina...kuih org dolu2 kala

try air nih ari tu...air epal blend campur ngan asam boy,byk bagus utk sapa2 nak berdiet


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net