from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 13-Sep-2008 18:22 Email | Share | Bookmark
majlis berbuka puasa di kedutaan malaysia 13.09.2008

malam nih pun ada majlis berbuka puasa di kedutaan malaysia kat sni, dis week Petronas lak yg sponsor jadi kami2 nih (embassy staff) relax skit ler bawa badan aje lar...meriah cam last week jugak,meriah ngan macam2 makanan & siap ada aktiviti bergambor sebelum nih buat tak pernah sempat group foto,tadi teringat nk bergambor jadi nya ada lar kenangan berbuka puasa kat islamabad tercinta nih
menu2 yg ada antaranya bubur lambuk,mee hoon goreng,karipap,popiah,kuih buah melaka,kuih lapis & buah2. utk main menu plak, nasi putih makan dgn ikan asam pedas,daging kicap,ayam goreng berempah,ulaman,sayur campur & sambal belacan. naik senak perut makan malam nih
ni gambar2 sekitar majlis berbuka tadi...gambar blur ler (adoiiiii...ni cam signal suruh tukar kamera nih )





















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net