from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Sep-2008 10:02 Email | Share | Bookmark
arina posing ngan gaun rayanya :)

gaun baru jek ambik kat SaidPur Village ari tu.order 2pasang actually design yg dah ditempah tu lagi cantik,tp itu tokei kedai sudah hilangkan baju yg kita tempah ni ler klu order barang kat sni,sll nya mmg jadik mcm nih...sedih..sedih... jadi rembat aje lar apa yg ada depan mata & sib baik just nice colour & size,tapi rasanya thn depan tgk je lar.. mmg dah sah tak muat nak pakai
baju kurung pun dah siap 2pasang...lega rasa hati bila baju kurung dah siap..tapi arina nih cepat betui ler tingginya...baju raya baru siap 2minggu lepas,tgk kain cam ngam2 jek ngan dia...takut nnt bila raya tgn cam dah senteng!!! adoi lar... raya haji sah pakai bau kurung cam org nak gi sawah...kain dok atas keting!!!




wat2 tak nampak aje lar yer..dapur ku bersepah tak sempat nk berkemas,si kecik nih sibuk nak ajak posing


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net