from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Sep-2008 02:07 Email | Share | Bookmark
Noodle Station, Danau Kota

Wantan Noodle With BBQ Chicken
Wantan Noodle With Filament Stick & Fish Ball
Wantan Noodle With Mushroom & Egg
Wantan Noodle With Fried Chicken Dumpling
Wantan Noodle With Chicken Leg Mushroom
Chicken Chop With Sweet & Sour Sauce
Girll Lamp Chop With Brown Sauce
Wantan Noodle Soup With BBQ Chicken
Wantan Noodle Soup With Filament Stick & Fish Ball
Wantan Noodle Soup With Chicken Meat Loaf & Egg
Wantan Noodle Soup With Fried Chicken Dumpling
Curry Wantan Noodle With Prawn & Fish Ball
Wantan Noodle Soup With Abalone Clam
Wantan Noodle Soup With Tom Yam Abalone Clam
Wantan Noodle Soup With Tom Yam Seafood (Clear Soup)
rasanya dah lama kita berhutang nak masukkan entry noodle station nih dah dekat sebulan gak ler... hehehehe tak sempat2 nk download gambo kat sni,maklum ler bzzz skit sempena bulan posa sampai la ke raya nih....

ok...cter skit pasal noodle station nih, mcm yg dah sedia maklum dalam entry bulan lepas,kami share ngan kengkawan di malaysia & buka restoran makanan segera nih & noodle station nih 1st establish april 2005 di kota bharu,kelate pastu slow2 lar bukak cawangan di negeri lain. kalau area kl, kiranya yang kami baru buka nih ialah yang ke 2 di KL

upss lupa nk xplain...actually NS nih mcm Mc'D,KFC & sebagainya ler yg offer franchise pada sapa2 yg berminat nk mengusahakannya jadi bukan ler kita owner asal & resepi mmg ler jgn di tanya,semua dah pek siap dek owner asal,yg kat dapur tinggal prepare aje lar klu sesapa nak tau lanjut mengenai NS nih blh masuk ke website ni yer... http://www.noodlestation.com/ & address NS kita nih kat sni :

Noodle Station
No. 19-0, Block B, Platinum Walk,
Jalan Langkawi, 53300 Setapak, Kuala Lumpur.
Tel: 03- 41422288

kalau sesiapa nak merasa kelazatan & kesedapan makanan (cuci mata ngan gambar2 kat bawah ni yer) di noodle station nih, boleh lar jalan2 cari makan Noodle Station nih kat area Danau Kota menghala ke gombak sana nun

gambar kat bawah nih,antara menu yang dihidangkan di noodle station. banyak lagi menunya tak sempat nk download semua gambo.meh kita cuci mata yer

















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net