from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 7-Sep-2008 17:59 Email | Share | Bookmark
menu berbuka

ni ler antara menu2 berbuka posa, tapi banyak yang lupa nk snap biasa ler time2 nak berbuka tu bz nk prepare makanan & berkejor ngan si kecik tu...pantang nmpak meja ada makanan dia pun sibuk nak tolong sama (tolong nyepah )
klu tak silap puasa ke 2, kita try buat nasi lemak kukus nasib baik jadik..hehehe.. sodap jugak nasi lemak kukus nih & nasinya mmg berderai cantik....oleh kerana stok ikan bilis di tahap kritikal kita match ler ngan sambal sotong,jadi ler janji dpt makan nasi lemak
pastu try wat donut (resepi k.hanieliza) pas setahun delay niat nk wat donut...kekeke...tapiiiii mmg puas hati sesangat, donut nih still lembut pas 2 ari letak kat luar,tak yah masuk microwave pun terus ngap













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net