from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Sep-2008 00:43 Email | Share | Bookmark
cute award nih, dr alongroz@homekreation :)

tq sesangat kat along bagi award cute nih kat kiter suker sesangat...cuci mata dulu eh ngan award nih



kita nak share awards nih ngan kengkawan yang sudi jenguk blog kita nih..moga2 persahabatan di alam maya nih makin erat & mesra alam selalu lah yer

1. kak rinzura (http://rinzura.fotopages.com/)
2. shima (http://shima27.fotopages.com/)
3. k.tie (http://kaytieze.blogspot.com/)
4. mamasya (http://mamasya.fotopages.com/)
5. k.masz (http://masz73.blogspot.com/)
6. che'iza (http://pangkin.blogspot.com/)
7. sofieza (http://sofie2za.fotopages.com/)
8. amy (http://schwenkeena.blogspot.com/)
9. aziemas (http://aziemas.blogspot.com/)
10. k.ct (http://khuriza.blogspot.com/)
11. k.jun (http://yummylicious-jun.blogspot.com/)
12. farah (http://farrahyasmeen.fotopages.com/)

nk tepek gambo pun tak sempat,ari nih ada bz skit ler...nk kena prepare makanan utk 80org nyer anak tekak kat embassy ptg nih ptg nih embassy ada wat majlis berbuka puasa & invite m'sia kat islamabad nih,mmg bzzzz ler satu ari nih
jadinya kita rasa mcm nak jadi octopus,tak cukup2 tgn ni haaaa (lawak jek...syukur Tuhan bg dua tgn ni haaa) nnt2 bila sempat kita tepek gambo..cter2 & jln umh kengkawan eh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net