from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Sep-2008 17:03 Email | Share | Bookmark
Yahoooo....dapat buku cterr..sukerrr

nama kiter lerrr
nama fiza..klakor..nama nak dekat sama hehehe
ni ler novelnya..ada 2 lak tu..suker..
yg nih pakai nama sofieza
yg nih yg latest
yg nih pakai nama rafizah nordin :)
belah belakang
belah belakang


yahooo ptg tadi en asben balik dr opis & bg parcel kat kiter...ingatkan hapa...rupanya dapat buku cter dari fiza novelist (http://sofie2za.fotopages.com/)
TERIMA KASIH BEBANYAK moga2 lepas nih lebih banyak idea yg best2 nak wat novel & moga rezeki bertambah2 yer fiza...Aminnn
sempat lar ari tu lam 10minit chating ngan fiza, dia bagi tau nk pos kan buku cter dia yg baru kuar ari tu tajuknya Cupid Love tak sampai seminggu dah dapat...seronoknya...dah ler mmg kiter nih minat baca novel pastu dapat lak time bulan posa...jadi ptg2 sebelum nk bersilat kat dapur tu ada ler novel nak dibaca meh kita tgk buku cter tu








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net