from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 30-Aug-2008 06:34 Email | Share | Bookmark
Bz....bz...bz....

Buat kengkawan sekelian...kita nih nk mohon ampun & maap bebanyak lar yer... dis week betul nyer bz...ptg nih pun lagi aktiviti kat embassy...jadinya tak sempat nk berjalan2 umh kengkawan lusa kita byr cash eh...
ptg nih ada wat karaoke competition (nyanyi jer gamaknya kami kat sni) yg nih sponsor by TNB pulak...tq yer jadinya nih tgh break sekejap...tu yg dok try download gambo kat sni utk makan2 mlm nih,mcm biasa ler ladies2 perwakilan ler memasak yerrr kita kena masak kuih lapis 2 loyang,sup tulang lembu 13kg (patah pinggang nk kacau sup ) complete ler ngan sambal kicap,daun sup,daun bawang & bawang goreng & kita godek kopi O' 2 tumbler
nnt2 dah ada gambo kita update ler lusa eh...skali ngan melawat kengkawan yg ku rindui

yg ni ler yg kita kena buat..kuih lapis 2 loyang dgn sup tulang lembu 13kg!!! tak mo dah buat lepas nih... letih glerrr dok kacau sup


yg ni kita wat kaler ijau vs pink

yg ni lak kita wat kaler ijau vs kuning

manyak nyer...13kg cam nak patah tgn ku menggodek

kita masak guna 3api dapur tu haaa...klu guna yg tgh jek..alamak sampai ke malam br nk empuk


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net