from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 28-Aug-2008 13:50 Email | Share | Bookmark
Puasa...

dah 2ari dok try puasa...actually dah dok cuba puasa dari minggu lepas lagik...tp bila masuk kul 2pm jek kepala sudah fenin2 lalat & loya2 ler pulok...perut masuk angin,maklum ler sejak2 membuyung nih mana ler blh lapor pastu dis week try lagik & alhamdullillah dapat lar puasa 2ari, kita nih cukup risau kalau bulan posa nih tak larat nk posa, tu jek....sayangnya kalau tak leh posakan rasanya InsyaAllah boleh klu tak peknen pun mmg sah kena 'coti' time bln posa jadik time ni ler blh posa penuh sementara posa 2 ari lepas,kita wat ler menu beshhh skit,ingat nk wat laksam en asben lak tak makan,pastu dok bongkok2 nmpak bawah gobok projek telur asin baru ler teringat, nk nengok hasilnya camna alhamdullillah menjadik....yahoooo pastu terus buat nasi kerabu ni ler antara yg ku godek 2-3 ari lepas

dah 3ari nk masukkan gambor kat FP nih...tp nyer dok pending memanjang jadinya gambor nih pun dah basi lar yer...kekekeke


nasi kerabu siap ada homemade telur asin

mexican bun...punya ler gebu...2ari pun still gebus

kuih bakar versi kiut miut...sonang nk ngap

beef steak...buka posa stail omputih ler pulokkk ngada!!!

cucur udang..resepi ibu mertuaku

moist chocolate cake...resepi alongroz punya ler moist..ni atuk nenek takdak gigi pun leh makan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net