from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Aug-2008 11:20 Email | Share | Bookmark
Merdeka Golf Tournament 2008

pagi tadi ada buat golf tournament sempena merdeka bln august 2008 nih. kiranya 'special' aktiviti utk kaum2 lelaki kat sni merdeka tournament kali nih fully sponsored by Petronas & ladies2 takda ler termasuk dalam aktiviti nih....semuanya tgk pengkor tak reti main golf...kekekeke
ni ler gambor2 pagi tadi yg en asben snap masa tournament....
upppssss lupa lak.... en asben menang 2 kategori, dapat tempat ke 4 & 'nearest to the pin' CONGRA!!!! tapiiiiiiiiiii hadiahnya tak mcm tahun lepas tahun nih hadiah tak berapa memberangsangkan (nih utk kita ler ) hadiah2 berkaitan ngan brg2 golf ajerrr, klu dapat esbok ke plasma tv ke mesin basuh ke tak ke beshhhh


group foto sblm main sabit2 yer

ni tiger wood pun lari klu nengok...gaya jer fulamak

cewaaahhh...dgn penuh gaya

ni group en asben

yg baju hitam tu ler juara...en halim...congra en halim...tak sia2 turun menyabit pagi petang


azie : itu ler...ingat leh ler merasa esbok baru
k.hajar : ngeh..ngeh...ngeh...tu ler demand tahap melampau!!!
farah : tak pandai main takpa...gaya kena aderrr
amy..tq award tu ada ni haaa...tp bz skettt
k.tie : nyabit tepi umh lagi bagus..ada gak hasil..kekeke


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net