from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Aug-2008 13:17 Email | Share | Bookmark
majlis bacaan yasin & b'day asben 17.08.2008

ank dara dok kat tangga
halim & husni
dok nyembang lutfi & roseli
student mmg suka mkn kat dapur :)
 
kak asma dgn ank2
rajin..tunggu ibu potong kuih lapis :)
kol dgn buah hati barunya :)
dia pun sibuk nk posing :)
 
ahad lepas 17.08.2008 ada buat majlis bacaan yasin kat umh nih ngan sambut b'day en asben Happy B'day yer darling yg ke 35 (still macho... ) jemputan dalam 30org,seronok gak lama dah kat umh nih tak buat baca yasin. kita buat semayang maghrib,baca yasin & dinner malam tu menunya nasi putih makan ngan sup tulang kambing ngan sambal kicap,ayam masak merah,daging lada hitam,sayur campur,ulam & sambal belacan...komen dr para tetamuku "mak aihhh berasap tinga" biasanya klu kita buat sll kena complain tak pedas..ambik ko mlm tu mmg saja wat pedas2 skit....kekekeke...dgr2 ada yg blk sakit perut sbb dok balun sambal belacan & sambal kicap ni bkn salah tuan umh yer...ni kesilapan teknikal tetamu sendiri utk dessert lak kita buat kuih lapis,kuih lopes,kuih pau,marble s/bread & marble ceklat ciskek utk b'day boy & tq sesangat kat kengkawan yg dtg siap bawa mcm2 kuih...ada kuih serimuka,kuih ketayap,kuih koci,ciskek,agar2 & mee hoon puas betul mlm tu dpt merasa mcm2 makanan...tp mcm biasa ler tiap kali function kat umh nih mmg tuan umh nyer bz glerrr tak sempat nk snap gambo sib baik ler ada student yg tlg snapkan gambo...tq yer...

majlis bacaan yasin nih pun dibuat sempena pembukaan kedai makan "Noodle Station" kat Danau Kota hari isnin 11.08.2008 ari tu, kita org nih ada lah share skit2 ngan kawan kat m'sia bukak NS nih (nnt kita bukak entry br pasal kedai makan nih) yg partner kat m'sia dah buat yasin ari isnin lepas,jadi kami kena lar pilih ari cuti senang kengkawan kat sni nk dtg umh baca yasin,semoga Noodle Station nih berkembang maju,tiada masalah & berkat hendaknya...Aminnnn & kebetulan dis week b'day asben tu yg sambut sekali en asben seronok thn nih b'day dia jatuh ari cuti,jadi seronok ler kwn2 dtg memeriahkan majlis, bkn apa sesekali dtg berkumpul mkn2 mmg seronok. kita belikan en asben kasut utk gi kj cap pierrecardin,sbb nyamfah nengok kasut yg dia pakai skang nih ada kasut lain pun yg tu jugak yg dipakainya.nk buat camno dia kata mmg selesa pakai kasut tu jadik kita beli ler kasut baru kat dia & en asben pun seronok sesangat sbb kasut baru nih mmg selesa & beshhh


mcm2 ada..puas hati ler dpt mkn mcm2

kek b'day boy...rupa jgn ditanya....mmg utk di ngap bkn utk cuci mata

kuih lopes...sib baik takda yg jadik raja bersiung kes parut kelapa ler nih

kuih lapis,dah berzaman tak buat

marble s/bread..ada fail skit lar

kita & en asben dok gelak2 pasal kengkawan dok nyanyi lagu b'day


anese : mmg lotih gler pas function nih..pg esknya bgn kul 9am tdo pengsan!!!
k.masz : skali skala jamu kengkawan mkn mmg seronok
farah : a'a nnt kita berjiran eh
rinzura :
amy : kita dah nak masuk 21minggu...sekejap je kan
azie : mlm2 sblm tdo kena gosok gigi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net