from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Aug-2008 05:00 Email | Share | Bookmark
towel

2 ari lepas gi ke Said Pur Village...ni kawasan kg dkt tgh town (kira cam kg baru kat kl lar) tp tak ler secanggih kg baru tu tempah baju raya arina...bkn ler baju kurung raya tapi dress...eksen mentang2 sni stiching murah...siap antor tempah...kekeke sblm 25hb nih InsyaAllah dia kata leh siap (dia kata lar... ) klu setakat sni delay sebulan tu normal lar yer...ngeh..ngeh...ngeh... nnt dah siap kita tepek kat sni eh...lawo jugak durang wat dress kat sni...
Said Pur Village nih kira cam tourism village kat sni...so ada ler wat kraftgn...jahit baju...jahit towel pd rega yg murah2 ni salah satu nk bantu rakyat durang yg tak berkemampuan ari tu masa gi lupa lak nk bawa kamera...maklum ler tak sesabor nk tempah dress raya...ngeh..ngeh..ngeh...
pastu sempat gak la dok rembat hand towel..tak tahan nengok sulam2 munga yg kiut miut tu... kira murah la hand towel tu kat sni (klu pi kl masuk lovely lace rasa nk terkeluar biji mata nengok price) berbaloi dgn kualiti kain elok & sulam pun kemas













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net