from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Aug-2008 16:50 Email | Share | Bookmark
Sunday Bazaar Islamabad

 
 
 
 
 
 
 
actually ari ahad (semalam lah kan ) dok hujan renyai2 dr mlm sampai lar ptg ahad tu...kita nih dah set dalam kepala nk melepak jek kat umh...kaki pun cam lenguh2 skit (ni pasal dok berkejor ngan rabbit kat taman ) pastu dah ptg pas asar cuaca redup jek...syok nih klu gi sunday bazaar atau nama glamernya PeshawarMoore pas smyang asar tu terus la kuar masa tu pun dah kul 5.50pm, time arina tido tu...sah kat bazaar naik stroller....dia kroohhhhh
bazaar kat sni tak ler cam pasar mlm kat m'sia...bab kebersihan ya ampun jgn ditanya yer wat2 ler tak nampak sampah menimbun2 tu....klu kat m'sia sure meriah DBKL isi surat merah pastu kat sni yg syoknya ada tukang bawak barang...kita byr la pd rega yg kita rasa berpatutan... biasanya klu dok round2 dekat 2jam tu kita byr la dlm rm10.... ni pun kira mahal nih rega foreigners...klu org pakistan durang selamba badak jek bayor rm3 ada ka patut!!! dats y bila nmpak plat keta luar jek waahhh terus terkam kat keta kita org....ngeh...ngeh..ngeh...dah cam artis ler pulak tp kita org jarang ambik carrier nih klu tak terpaksa...usually sumbat jek bwh trolley arina tu tak pun kita org ambik yg dah biasa ngan kita org....psl dia nih pandai tawar rega & pandai ckp english...tu yg penting...hehehe...kang dia ckp urdu kita ckp melayu...dah mcm ayam & itik ler pulak
meh kita tgk mcm mana rupa la bazar tu....
pssttt.........skang nih musim buah tp apa ler gunanya takda manggis...huhuhuhu


arina posing depan kedai jual munga2 plastik & mcm2 ceramic ada kat sni...tp yg nih latest design ler

luas gak la bazar nih,mmg sesuai nk jalan2 baju2 kecik mmg durang jual mcm tu ajer

yg nih kedai jual fresh jus...tp rasanya mmg pelik sbb semua campur garam & serbuk lada!!!

sayur2 kat bazar nih mmg dijual mcm nih,letak atas lantai jek sbb durang sekali beli 3-4kg!!!

sayur mmg semua fresh2 kira cam pasar tani kita lar

sayur peria nih punya la pahit...dah rendam ngan air garam pun still pahittt!!!!

org pakistan suka buah jambu batu yg dah benyek/tua2 gmbr sebelah ni cam kulit kayu manis kan...hehehe... tp kayu nih guna utk cuci gigi kira cam berus gigi jugak ler functionnya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net