from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Feb-2008 18:39 Email | Share | Bookmark
jalan2 main salji kat muree pakistan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




ari sabtu 9hb gi jalan2 ke muree, pegi sebiji coaster & sebiji van.....lama dah tak pegi dekat 2thn..time tu arina baby lagi nk bawa pun x berani sbb takut jadi apa2 kan.... smlm first time arina pegi main snow..punya la seronok sampai xnk balik...kita org nih tgn & kaki dah sampai kejang2 sejuk tp dia relax siap nangis2 taknak balik...oooo...tahan betul bdn si kecik nih tak tau la cuaca berapa degree...tp mmg beku ler...salji pun dah tebal...lagi best klu pegi hjg bln nih...snow lagi tebal tp cuaca dah panas skit... sedap la nk main guling2 dlm tu...siap bawa bekal nasi goreng,nasi lemak,ayam goreng,kek marble trio...heheheh & air panas.... tp nyer terpecah group la pulak...tak merasa nk makan maz punya sambal tumis petai..huhuhu...sedihnya....pe2 pun puas hati main snow smlm...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net