from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Oct-2007 16:32 Email | Share | Bookmark
Gambar raya kat pakistan tercinta...hehehe

panasnya ibu...pakai baju kurung :(
dah siap cantik2 nk gi rumah terbuka :)
open house umh aunty maz petronas
aunty2 kat islamabad
pagi raya di rumah malaysia
ladies semua dtg pagi raya dgn baju kaler2 meriah :)
sembahyang raya & khutbah di rumah m'sia
ramai student m'
sembahyang raya & khutbah di rumah m'sia
ramai student m'sia di pakistan yg dtg beraya thn ni diislamabad
beraya di rumah kol. roslan ptg raya pertama
beraya di rumah en roseli ptg raya ke 2
mlm raya ke 2 open house kat umh arina :)
semua tgh sibuk ngap!! nasi kerabu & laksa penang :)
embasador nk sampaikan duit zakat pd student
ayah pun bz kena handle duit zakat nih :)
semua tgh bz makan & chat2
sian umh tak muat...kena dok luar :)
dok luar lagi best cuaca dah sejuk skang nih
majlis penyampaian duit zakat pada student2 di sni
lama dah arina tak update gambar2 kat sni...bz

sempena bulan mulia nih, arina nak ucapkan selamat hari raya kepada semua... raya tahun ni makin meriah sbb ramai join buat rumah terbuka...suka sesangat...arina pun leh jln2 selalu & jumpa ngan kwn2 kat sni.... ibu lagi suka sbb rest seminggu takyah masak hehehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net