from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-May-2007 16:03 Email | Share | Bookmark
trip ayah ke shandur

still ada snow kat sni..cantiknya
embasador pun ada skali
ok lar ayah merasa balik winter pegi sana :)
cantik sgt kawasan kat sni
kwsan ni tinggi 12000 kaki dr aras laut,tu yg jelas bayang awan
yg nih guest house kat sni..comel jek :)
jln nk pegi sana mmg thrill...
ngeri jek tgk jln2 kat situ
ni lar game glamer kat sana...polo
jgn tak caya...warga emas yg main polo heheheh
ayah try gak naik kuda...muka control la tgh takut :)
ok lar..ni mcm dah confident sikit naik kuda hehehe
ni aktiviti wajib...abis je game polo kena lak menari :)
enjoy menari nk ilangkan letih
mmg durang suka la menari2 nih
ni tmpt score board & penonton
ni lar town shandur...kecik jer
guest house kat situ...country style...nice

guest house...cantik

jalan darat nk ke sana....mmg mencabar!!!

sejuk bdn & mata tgk kwsan ni

guest house comei2 jek

1st time ayh naik kuda...control handsome

last week ayah pergi shandur... bkn pergi bercuti pun tp kena pergi atas urusan kerja,arina takleh ikut
ayah gi survey kawasan polo kat sana...kat sana masih sejuk & ada snow lagik...best lar ayah gi sana lari kejap dari islamabad yg panas terik nih [img]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net