from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-Feb-2007 11:30 Email | Share | Bookmark
visit FM

 
 

ladies bergambar dgn Datin Seri Sharifah Aziah

25.02.2007 ari tu FM & Datin Seri Sharifah Aziah dtg ke Islamabad. Tapi sekejap aje cuma 2ari so we all pun rushing gak ler sbb masa pendek sgt.... tp walaupun sekejap ok lar....byk jugak panduan & tips yg Datin Seri beri utk kami yg dok kat luar nie...tq so much.... gambar tak byk ada 2 keping jer, sbb tak kemana cuma sempat jumpa kat hotel, gi shopping & mlm tu FM dah bertolak ke Jeddah pulak...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net