from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Dec-2006 12:17 Email | Share | Bookmark
winter time...

hai...arina jadi si tikus, ada tinga kecik atas kepala nih ;)
my 1st step...hehehehe..best..best..
baju ni tebal lar, susah nak gerak
nantuk lagi,br bgn tdo
arina ada original blusher time winter ;)
arina tgh tgk tv pun, ibu nk amik gambar..hehehehe

go arina....go.............

hai... sorry lar dah lama arina tak update gmbar dlm nih, bz bljar jalan..hehehehe... skang nih arina dah leh jln,tp tak laju lagi lar...jatuh2 lagik... last week b'day arina,tp tak wat celebration pun sbb ayah xda kat umah seminggu gi karachi, tinggal ibu & arina jer berdua kat umah....huhuhuhuhu...

skang ni pakistan tgh winter, sejuk sesangat klu mlm dah cecah bawah 10 degree....gigil....sejuk sesangat,arina pun malas nak kuar umah,kena pakai baju tebal2,penat lar nk bawa baju...jln pun tak berapa nak lepas, pastu nak kena bawak baju tebal2...hehehehehe....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net