from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  [44]  45  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-Sep-2006 09:14 Email | Share | | Bookmark
73rd m'sian armed forces day 16.09.06

ibu & pn.kamariah (p.a kpd ambassador)
k.rahimah & k.kamariah
sblh kiri indonesia ladies & sblh kanan k.dina from petronas
View all 6 photos...
ibu & ayah bz ar 2bln ni... berturut2 event... lagi pun x smpai 10ari lagi da nak puasa tu yg semua function rushing sebelum bln puasa... kami pun dok kat pakistan negara islam, jd bila bulan ramadhan pun lebih kurang m'sia


Saturday, 16-Sep-2006 05:58 Email | Share | | Bookmark
15.09.2006 special visitor from m'sia... Tun Mahathir & Tun Siti

ladies di kedutaan malaysia di islamabad
ibu ngan Tun Siti
pn khadijah & Tun Siti
View all 6 photos...
Tun Mahathir & Tun Siti datang ke Islamabad kerana dijemput untuk berikan speech & intebiu kat radio & tv pakistan... Tun datang dari Kazastan than turun kat Islamabad 3ari, pas2 balik m'sia... we all di kedutaan sediakan breakfast utk Tun ( nasi lemak, mee hoon & kuih2 m'sia ) ada morning coffee & sesi bergambar kenangan ngan Tun


Wednesday, 13-Sep-2006 16:46 Email | Share | | Bookmark
merdeka celebration kat mariott hotel, islamabad

ibu & ayah nak sanding lagi skali eh???
staf perwakilan malaysia di islamabad...sorang je yg bujang ;)
m'sian ladies kat islamabad
View all 6 photos...
merdeka.....keranamu malaysia...

so we all di perantauan ni wat celebration merdeka day kat mariott hotel, islamabad. ramai gak malaysian yang datang malam tue. tapi sedih ;( arina kena tinggal kat umah...tak leh ikut ibu & ayah nak wat mcm mana...budak2 mana leh ikut kena dok umah...


Tuesday, 12-Sep-2006 13:06 Email | Share | | Bookmark
arina ngan ibu & ayah

nyam2...menambun epal...
ibu...epal arina jatuh la...
ngan "nanny angkat".... arina jual mahal x pandang kamera
View all 12 photos...
skang ni arina dok kat pakistan...mcm2 benda yang pelik kat sni... orangnya pun pelik2 belaka... heheheh... pakistan ni 4 season...arina merasa lar musim sejuk... sejuk sesangat cam dok dlm freezer tapi bila summer panasnya melampau sampai 50degree...x kuar umah...main2 dlm umah je
hjg bulan ni dah nak puasa kan....sekejap jek... tapi yg bestnya arina xyah puasa hehehehe


Tuesday, 12-Sep-2006 12:29 Email | Share | | Bookmark
arina yang suka bergambar ;)

ceh...serius nampak...
uwekkk.....apa tgk2 ar???
bulat cam bola...hehehehe
View all 16 photos...
arina mmg suka bergambar, kalau tgh nangis...halakan kamera kat dia...terus senyap...kecik2 dah pandai bergambar...bahaya nie !!!
masa arina bawah 6bulan badan dia semangat...cam di pam-pam...tapi lepas dah pandai merangkak... badan dah susut sikit...maklumlah training ari2...skang ni dah 9bln...dah leh berdiri & tgh belajar nak berjalan... so bila nak pandai merangkak & berdiri apa lagi sibuk lar tolong ibu kemas umah...ari2 dok kemas rak cd, maklumlah ibu kemas x cantik...biar saya tlg kemaskan lagi...heheheh



[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  [44]  45  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net