from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  44  45  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Oct-2006 05:01 Email | Share | | Bookmark
b'day party muhammad nawfal

b'day boy muhammad naufal & mama suria, sebelah tu kak azalea
besar sgt mask ni, arina x nampak kamera
mana kamera ni???
View all 4 photos...
last week arina gi b'day party kawan arina, muhammad nawfal. bestnya leh makan cake & main2 ngan kawan2 arina. b'day arina lambat lagi lar ujung tahun ni 6th dec so genaplah arina setahun. nak minta hadiah apa yer ngan ibu & ayah ??? errm...kena fikir dari sekarang ni...


Saturday, 30-Sep-2006 07:43 Email | Share | | Bookmark
arina bergaya dengan baju kurung

 
 
 
View all 10 photos...
arina tgh melaram dengan baju kurung... kan nak raya bulan depan, ibu nak buatkan baju kurung kaler purple untuk arina tahun nie....hehehehe....tak sabar nak pakai baju kurung


Thursday, 21-Sep-2006 11:28 Email | Share | | Bookmark
arina athirah 20.09.2006

a'kum...tumpang lalu encik....
arina nak ikut ibu semayang
hai....arina tgh check heater ni
View all 11 photos...
skang ni arina dah 9bln++, next month 6hb Oct arina masuk 10bulan....sekejap je kan... arina dah laju merangkak...skang ni tgh 'bz' training nak berjalan...memapah aje lar...pegang kusi,meja,ibu, ayah, apa2 je lar...janji arina leh berjalan... nak lepas tgn takut2 lagi...harap2 arina leh jalan bulan depan...uiihhh seronoknya nak kemas umah...heheheheh


Tuesday, 19-Sep-2006 15:01 Email | Share | | Bookmark
arina 18.09.2006

 
 
 
View all 11 photos...
pagi ni arina bersiap comel2 nak pegi morning coffee di Indonesia Embassy under Islamabad Foreign Woman Association..ibu pakaikan arina dress kaler merah jambu... mula2 ibu nak tinggalkan arina kejap kat opis ngan ayah...tapi ayah ada meeting...tu yg arina leh ikut ibu best...dpt jln2


Sunday, 17-Sep-2006 09:26 Email | Share | | Bookmark
arina ari smlm... 16.09.2006

hai...tgn arina cam patung Michelin
eeee....malu lar
hai... enjoy ur time
View all 10 photos...
mlm tadi arina kena tinggal...ibu & ayah gi dinner... arina merajuk lar... ibu & ayah pujuk.. ambik gambar arina banyak2 mlm tadi...


[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  44  45  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net