from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  [41]  42  43  44  45  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Mar-2007 17:07 Email | Share | | Bookmark
birthday december 2006

ngan abg faiz
ngan ibu
kak aza tlg tiupkan lilin ;)
View all 6 photos...

happy birthday arina athirah

hai semua...
lamanya arina tak update website nih,maklumlah bz...hehehehe... bln dec 2006 ada wat b'day party utk arina ngan ibu skali. b'day arina 06.12 ibu plak 25.12 dah jatuh bulan yg sama wat lar skali ngan ibu masa krismas 25.12.06... b'day party tu wat biasa jek tp srnk sbb ramai yg dtg smpi tak cukup mknan...apa lar ibu & ayh nih tak pandai budget kot....hehehehe...


Sunday, 25-Feb-2007 11:30 Email | Share | | Bookmark
visit FM

 
 

ladies bergambar dgn Datin Seri Sharifah Aziah

25.02.2007 ari tu FM & Datin Seri Sharifah Aziah dtg ke Islamabad. Tapi sekejap aje cuma 2ari so we all pun rushing gak ler sbb masa pendek sgt.... tp walaupun sekejap ok lar....byk jugak panduan & tips yg Datin Seri beri utk kami yg dok kat luar nie...tq so much.... gambar tak byk ada 2 keping jer, sbb tak kemana cuma sempat jumpa kat hotel, gi shopping & mlm tu FM dah bertolak ke Jeddah pulak...


Sunday, 17-Dec-2006 04:28 Email | Share | | Bookmark
ari nih 17.12.2006....

 
 
 
View all 6 photos...
hehehehe... tak sabarnya nak blk kg jumpa wan,aki,tok & tok wan... pastu nk jumpa maklong, makngah,makda,ayahandak & pakcu....ngan abg long & abg ngah skali...mesti best ni dah lama x jumpa...rindu sesangat

ni gambar arina tgh membaca (mengemas) kertas2 ayah...hehehehe



Tuesday, 12-Dec-2006 12:17 Email | Share | | Bookmark
winter time...

hai...arina jadi si tikus, ada tinga kecik atas kepala nih ;)
my 1st step...hehehehe..best..best..
baju ni tebal lar, susah nak gerak
View all 6 photos...

go arina....go.............

hai... sorry lar dah lama arina tak update gmbar dlm nih, bz bljar jalan..hehehehe... skang nih arina dah leh jln,tp tak laju lagi lar...jatuh2 lagik... last week b'day arina,tp tak wat celebration pun sbb ayah xda kat umah seminggu gi karachi, tinggal ibu & arina jer berdua kat umah....huhuhuhuhu...

skang ni pakistan tgh winter, sejuk sesangat klu mlm dah cecah bawah 10 degree....gigil....sejuk sesangat,arina pun malas nak kuar umah,kena pakai baju tebal2,penat lar nk bawa baju...jln pun tak berapa nak lepas, pastu nak kena bawak baju tebal2...hehehehehe....


Monday, 6-Nov-2006 07:27 Email | Share | | Bookmark
hai.... selamat hari raya....

takut...nak diri nie... ;)
acah ajer...arina dah leh diri pun..hehehe
arina try nak jalan nie..tp gmbr gelap pulak !!!
View all 12 photos...
hai...selamat hari raya...ada mood raya lagi ke??? hehehehe...

arina kat sni mcm biasa ajer... dah takda mood raya lagi...lain lar dok kat m'sia tgh sibuk tgh beraya & pegi open house.....kat sni ayah tgh sibuk sebab Pak Lah & the geng dtg sni jadi ayah tak lekat kat umah....cian ayah letih ;(

skang ni islamabad dah start nak masuk winter, bila malam sejuk lar...skang ni arina dok kat umah dah pakai baju tebal2 skit, pakai stokin & glove... dalam umah pun sejuk



[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  [41]  42  43  44  45  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net