from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  [39]  40  41  42  43  44  45  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Nov-2007 15:09 Email | Share | | Bookmark
tracking margala hills

 
 
 
View all 6 photos...




best cuaca skang nih...sesuai lah nk tracking margala hills...tak panas sgt
margala hills nih kira mcm banjaran sepanjang islamabad...skali pndang cam kat texas


Saturday, 17-Nov-2007 12:01 Email | Share | | Bookmark
sudut cuci mata

 
 
 
View all 32 photos...
kat sni byk brg2 stainless steel mmg rambang mata & kualiti mmg bagus, mmg tahan leh pakai 10 thn... brg2 lain mcm kain pasang,sandals & perhiasan dlm rumah...suka tgk brg2 kat sni ada mcm2 design & benda2 yg pelik tp sll kuar jln2 sll lupa nk amik gambar...nnt la ada masa mmg nk kena bw kamera


Thursday, 25-Oct-2007 16:32 Email | Share | | Bookmark
Gambar raya kat pakistan tercinta...hehehe

panasnya ibu...pakai baju kurung :(
dah siap cantik2 nk gi rumah terbuka :)
open house umh aunty maz petronas
View all 20 photos...
lama dah arina tak update gambar2 kat sni...bz

sempena bulan mulia nih, arina nak ucapkan selamat hari raya kepada semua... raya tahun ni makin meriah sbb ramai join buat rumah terbuka...suka sesangat...arina pun leh jln2 selalu & jumpa ngan kwn2 kat sni.... ibu lagi suka sbb rest seminggu takyah masak hehehehe


Monday, 24-Sep-2007 08:39 Email | Share | | Bookmark
Gambar arina main sorang2 kat umah :)

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 30-Jul-2007 16:02 Email | Share | | Bookmark
arina posing pakai tudung :)

 
 
 
View all 6 photos...
ari nih arina saja la posing2 pakai tudung ibu...heheheh...nnt senang nak gi ngaji ke nak gi semayang...leh pakai sendiri...


[<<  <  31  32  33  34  35  36  37  38  [39]  40  41  42  43  44  45  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net