from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  30  31  32  33  34  35  36  [37]  38  39  40  41  42  43  44  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Feb-2008 18:39 Email | Share | | Bookmark
jalan2 main salji kat muree pakistan

 
 
 
View all 17 photos...




ari sabtu 9hb gi jalan2 ke muree, pegi sebiji coaster & sebiji van.....lama dah tak pegi dekat 2thn..time tu arina baby lagi nk bawa pun x berani sbb takut jadi apa2 kan.... smlm first time arina pegi main snow..punya la seronok sampai xnk balik...kita org nih tgn & kaki dah sampai kejang2 sejuk tp dia relax siap nangis2 taknak balik...oooo...tahan betul bdn si kecik nih tak tau la cuaca berapa degree...tp mmg beku ler...salji pun dah tebal...lagi best klu pegi hjg bln nih...snow lagi tebal tp cuaca dah panas skit... sedap la nk main guling2 dlm tu...siap bawa bekal nasi goreng,nasi lemak,ayam goreng,kek marble trio...heheheh & air panas.... tp nyer terpecah group la pulak...tak merasa nk makan maz punya sambal tumis petai..huhuhu...sedihnya....pe2 pun puas hati main snow smlm...


Friday, 25-Jan-2008 20:20 Email | Share | | Bookmark
KAIN PASANG DIRECT DARI PAKISTAN...

KP001 RM90
KP002 RM90 s/out
KP003 RM90 s/out
View all 56 photos...
ATTENTION : JUALAN KAIN PASANG & CADAR SUDAH DITUTUP.... TQ PADA YG SUDI MEMBELI YA



hai semua...

di sini saya ada menjual kain pasang yang boleh dijadikan baju kurung atau blouse. boleh order direct dari sini dengan cara mengisi comment di bawah dan nyatakan kod serta kuantiti yang diperlukan. segala bayaran perlu dilakukan dengan cara memasukkan jumlah pembelian ke account maybank di malaysia.

kain yang berharga RM90 ialah jenis 'chicken birazaa' dgn sulaman timbul dan material yang digunakan 100% cotton ( kapas )
kain yang berharga RM70 adalah kombinasi cotton & silk, kain ini berkilat sedikit. bila dipakai kainnya lembut & sejuk.
kain yang berharga rm50, ada cotton dan ada juga dari jenis kain biasa,sesuai utk cuaca m'sia kerana kainnya sejuk dan selesa.
kain bagi kod KP028-KP030 adalah dari kain cotton & disulam dengan warna yang berlainan. bagi kod KP028 warna dasar kain ialah biru dan disulam dengan benang & sequence warna merah.

kalau tak beli pun blh cuci2 mata di sini :


Tuesday, 22-Jan-2008 19:54 Email | Share | | Bookmark
kain ela & blouse yg sempat di sambar :-D

kaler biru & mmg cantik design nih
yg nih jahit pun kemas
kaler ijau terang
View all 13 photos...

blouse nih cantik

sempat jugak la dok beli2 kain & blouse yg mcm2 kaler & design...skang nih tgh winter so kain2 summer tu tgh dok lelong perabis stok...leh la beli sikit2 wat collection...bila plak nk antor jahit nih


Tuesday, 22-Jan-2008 19:46 Email | Share | | Bookmark
posing atas katil ibu la pulak...hehehe

 
 
 
View all 4 photos...


Tuesday, 22-Jan-2008 19:22 Email | Share | | Bookmark
bedsheet mcm2 design ada....

KS001 s/out
KS002-sold out
KS003- s/out
View all 67 photos...
Bedsheet untuk dijual...sila la pilih mana yg berkenan...harrga pun berpatutan

bedsheet nih ada king size & single size...king size mmg besar leh muat 3x single bed m'sia pastu tak fitted sbb nya export stuf so saiz tilam tak sama ....

utk king size cuma ada 1 bedsheet + 2 pillow case,utk single bedsheet ada 2 pieces, 1 bedsheet + 1 pillowcase & SBS001-005 sahaja ada 3 pieces,ada extra 1 bedcover & tetap pada hg yang sama. rujukan kod ialah, KS utk king size manakala SBS untuk single bedsheet

bagi king size hg nya RM40 manakala single bedsheet RM30 sahaja

perhatian... setiap design bedsheet nih cuma ada 1 piece sahaja jd kepada anda yg mengorder perlu tunggu confirmation dahulu sebelum buat bayaran...sy kena check dulu sama ada design tersebut masih ada atau tidak di kedai....


[<<  <  30  31  32  33  34  35  36  [37]  38  39  40  41  42  43  44  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net