from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  29  30  31  32  33  34  35  [36]  37  38  39  40  41  42  43  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Feb-2008 16:07 Email | Share | | Bookmark
KAIN PASANG UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 14.03.2008

SV 1
SV 2
SV 3
View all 28 photos...


KAIN PASANG - TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA 14.03.2008

new collection dari kain jenis kapas (cotton). kain ini adalah 100% cotton, sejuk & selesa bila di pakai. selalunya di m'sia kain ini dijadikan blouse atau skirt labuh. selain itu kain ini amat sesuai untuk di jadikan baju kurung utk anak2 kerana materialnya yang sejuk. semua kain ini di potong 31/2 meter dgn lerang 58" @ 5 meter sepasang.terdapat 2 pilihan untuk swiss voile ini iaitu :
SV : printed design dgn sulam benang putih pada harga RM80
SVS : printed design ditambah sequins pada harga RM100

selain dari cotton, di sini juga saya ada menawarkan kain chiffon (KC) beserta lining berukuan 5 meter setiap helai pada harga RM180 sepasang serta....

charmeuse silk (CS) dengan design baru pada hg rm100 sepasang

segala tempahan akan sampai pada customer sebelum 30 mac 2008. nak tanya apa2 blh PM me thru YM kat id nih hafiza_capri atau email kat hafiza_nordin@yahoo.com

tq...& enjoy..................


Monday, 25-Feb-2008 21:03 Email | Share | | Bookmark
SPECIAL ORDER BEDSHEET - TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA 14.03.2008

SOB 1
SOB 2
SOB 3
View all 19 photos...




SPECIAL ORDER BEDSHEET DARI PAKISTAN!!!!!!!!

Tempahan untuk cadar telah di buka mulai hari ini sehingga 14.03.2008. Di bawah ini terdapat gambar2 kain yang disediakan untuk dijadikan set cadar. Cadar di bawah ini boleh ditempah berdasarkan pakej berikut :

Set A - RM 60
single size : 1 cadar + 1 sarung bantal

Set B - RM 75
single size : 1 cadar + 2 sarung bantal

Set C - RM 105
single size : 1 cadar + 2 sarung bantal + 1 quilt cover

Set D - RM 100
king size : 1 cadar + 2 sarung bantal

Set E - RM 120
king size : 1 cadar + 4 sarung bantal

Set F - RM 170
king size : 1 cadar + 4 sarung bantal + 1 quilt cover

Set cadar dan sarung bantal di jahit tanpa ropol & tidak bergetah ( tiada fitted ) disekelilingnya. Segala tempahan dibuka sehingga 14.03.2008 sahaja dan tempahan hanya diterima setelah pembayaran di lakukan.

Kain ini adalah dari jenis 100% cotton. Selesa dan sejuk untuk diguna pakai dan tidak luntur warna jika di cuci. Materialnya lasak dan tidak mudah luntur warna.

Semua cadar tersebut akan dihantar ke alamat yg anda berikan sebelum 30 Mac 2008.Segala pertanyaan boleh email kepada saya melalui email hafiza_nordin@yahoo.com atau masukkan ke dalam comment di bawah ini.Pembayaran boleh dilakukan melalui :

Akaun : Maybank
Nama : Mohammad bin Abu Bakar
A/c No : 107096101114

Terima kasih ya sudi cuci mata di sini...


Friday, 15-Feb-2008 20:56 Email | Share | | Bookmark
charmeuse silk rm100 sepasang!!!!!

CS01
CS02 s/out yana
CS03 s/out maklang
View all 12 photos...
TEMPAHAN TELAH DI TUTUP

perhatian : tempahan di buka sehingga 25.02.2008

charmeuse silk adalah antara sutera yg dipilih utk di buat gaun pengantin atau night dresses... ia nya antara sutera terbaik..sangat lembut & amat selesa di pakai

di sini terdapat 12 pasang sahaja utk jualan pada harga yg amat...amat.... murah RM100 sepasang selalunya kain ini di jual kosong tanpa printed/corak tetapi di sini saya menawarkan corak yg cantik & sesuai utk dijadikan baju kurung,blouse,skirt dan sebagainya.

jika anda ingin tahu lebih lanjut atau perbezaan harga sila ke website di bawah ini :

http://www.denverfabrics.com
http://www.africanandsilkfabrics.com/silkcharmeuse.htm
http://www.aurorasilk.com
http://www.gorgeousfabrics.com/shop/index2.php?cPath=203_232
http://www.lovelysilk.com/

semua order blh dibuat melalui comment di bawah, letakkan kod apa yg anda pilih.segala pembayaran perlu di buat melalui a/c maybank di m'sia di atas nama dan a/c no. berikut :
Akaun Maybank
Mohammad bin Abu Bakar
107096101114

sila email sy melalui hafiza_nordin@yahoo.com utk nyatakan bila bayaran telah di buat, nama serta alamat penuh untuk menghantar kain yang telah anda pilih. segala penghantaran akan sampai di rumah anda selewat lewatnya 3 minggu selepas pembayaran di buat.

tq...sudi jenguk2 cuci mata & beli kain di sini


Thursday, 14-Feb-2008 21:52 Email | Share | | Bookmark
rempah & safron yg terdapat di pakistan

safron kandungan 2 gram shj
safron
rempah briyani
View all 6 photos...
hai...

kat pakistan nih mmg glamer ngan nasi briyani yg dimakan dgn daging kambing masak karahi/kurma serta acar nya sekali... nk lagi sedap biasanya briyani di masak dgn safron.... di sini sy attach gambar2 safron serta instant rempah yg selalu di gunakan di sini... kat sini pun skang byk masak pakai instant nyer rempah...cepat & mudah...hehehehe....

enjoy.....


Sunday, 10-Feb-2008 18:56 Email | Share | | Bookmark
asean table tennis tournament 2008

posing ngan winnie nk blk myanmar bln depan
dok nyembang sementara tunggu giliran nk main
mixed double no. 1 bergambar dgn m'sia embassador
View all 13 photos...


pagi tadi kat indonesia embassy ada buat asean table tennis tournament 2008...kiranya nih aktiviti pertama among asean countries utk thn ni...ramai jugak yg datang...start pukul 9am..break lunch kul 12.30tgh & continue smpi kul 3.30pm...sampai tertidur arina dlm hall tu...sian letih tak larat nk tunggu last2 org tgh bising2 pun dia leh tido
thn ni cayalah m'sia embassy!!! utk single woman...rabiah from m'sia dpt 1st place...bravo.... utk mixed double pun m'sia menang 1st place.... couple yg serasi husni & rabiah....hehehe...pastu my buah hati dpt 3rd place utk men single...congra!!! dpt hadiah t-shirt kaler biru leh bawa main golf yg kelakornya cuma rabiah sorang jek ladies wakil m'sia sbb yg lain2 semua tgn pengkor x reti main ping pong


[<<  <  29  30  31  32  33  34  35  [36]  37  38  39  40  41  42  43  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net