from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  28  29  30  31  32  33  34  [35]  36  37  38  39  40  41  42  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Jun-2008 06:59 Email | Share | | Bookmark
jalan2 ke langkawi....

cable car..seram sejuk jugak la..cover...cover
posing kat depan kedai makan siam
yg ni kat puncak cable car..yg mana...tak ingat :)
View all 18 photos...
blk m'sia ari tu sempat la jalan2 ke langkawi...rasa2 plan dah 2thn...konon blk cuti nk jln langkawi... sudahnya baru ari tu hajat terlaksana...hehehe..
sonotnya pegi time bkn coti2 sedunia...lapang rasa kepala...senang hati rasa sbb takda org klu tak masa pegi thn 2003 dulu letih beratur..letih menunggu ari tu pegi dgn senang hatinya...hehehe.. tdo kat chalet tul2 depan pantai chenang yang tak tahan dok kena perati arina...asal lepa skit jek dah lari nk terjun laut...adoi la tak larat nk main kejar2



Saturday, 7-Jun-2008 06:45 Email | Share | | Bookmark
on the way nk blk ke m'sia 14.04.2008

 
 
 
View all 4 photos...
dr islamabad sejuk lagik...nyaman2 jek cuaca...bila sampai karachi...berdebu & berangin sesangat... nasib baik la tak panas sgt
sampai karachi kul 3pm pastu dok nunggu connecting flight kul 11pm...adoi la bercinta betul... klu karachi tu best nk jln2 takpa gak...ni tak kebetulan masa kita org sampai mmg town tgh darurat... tak dibenarkan jln2...mcm biasa la ada kes kill..kill...die..die... jadinya dok terperap aje la kat airport tu...sian kat arina dah buhsan tahap gaban!!!


Tuesday, 8-Apr-2008 16:25 Email | Share | | Bookmark
Arina posing2 dalam rumah...dah boring giler takda apa nk buat..

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 8-Apr-2008 15:57 Email | Share | | Bookmark
Arina Athirah 2 tahun 4 bulan

 
 
 
View all 6 photos...
koleksi gambar2 arina.... skang nih dah 2thn 4bln... sekejap je kan... makin cerdik & mcm2 idea dia ada nk peningkan kepala ibu & ayah kat umh

I'Allah we all sampai M'sia ari sabtu nih 12 April 2008... balik secara mengejut... sementelaah pakistan makin menggila letriknya... jadi lebih baik blk m'sia tak ler pening2 kepala & leh hilangkan stress..... tak sabar nk jumpa tok..tok wan..aki & wan...



Monday, 7-Apr-2008 08:19 Email | Share | | Bookmark
KAIN LEMBUT & SELESA...SESUAI UTK CUACA PANAS DI MALAYSIA :D

ChiffonSilk 01
ChiffonSilk 02
ChiffonSilk 03
View all 14 photos...
TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA 11 APRIL 2008


Chiffon Silk sangat...sangat lembut...sejuk & sesuai sesangat utk di pakai di M'sia chiffon silk ini berukuran 5meter dijual bersama dengan lining ( juga 5 meter ) pada harga rm250 sahaja. Jika nk tau harga sepasang di M'sia, boleh survey harga di Euro Moda & Gulati's KL

Sotton Silk pula termasuk dalam kategori silk (sutera) tetapi tidaklah selembut chiffon silk.. kain ini dijual pada harga rm80 sahaja. Panjang kain 3.5meter & lerang besar 60"

Hanya terdapat sehelai sahaja cotton bersulam berwarna coklat...sulamnya cantik & kemas...tetapi kain tersebut hanya 2.5meter sesuai dijadikan blouse atau skirt atau apa2 sahaja mengikut selera masing2


[<<  <  28  29  30  31  32  33  34  [35]  36  37  38  39  40  41  42  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net