from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Apr-2009 13:00 Email | Share | | Bookmark
aira atikah

 
 
 
View all 4 photos...
ari nih aira dah masuk 4bln,sekejap jek & atas permintaan mak sedara,pak sedara,tok,tok wan,aki,wan jd kita tepek ler gambar aira dah masuk 4bln



Monday, 30-Mar-2009 18:42 Email | Share | | Bookmark
salam semua....hellooooooooooooooo

 
 
 
View all 4 photos...
salam semua...uihhh terbatuk2 masuk sni...al maklum ler dah bersawang2

lama bebenor tak update kita nyer FP nih...skang nih double bz sejak ada baby nih skang nih dah susah bebenor nak menggodeh brg2 kat dapur tu...semuanya masak terkejar2 pastu sibuk dok pack barang....contract umh pun dah nak xpired end of april,tu yg skang nih bz round islamabad cari umh yg sesuai & pack ler mana2 barang yg patut...ada baby nih mmg kena wat kj dr awal..kang pack last minute kelam kelibut silap2 baby pun kita pack skali....hahahaha

ni kita attach gambor baby kita eh...nama nya Aira Atikah Mohammad dapat baby gal lagi...jadi mmg kena ler try yg ketiga pulak mintak2 dpt boy lak ( aminnnnnnn ) pastu klu yg no.3 pun still gal gak aaaarrrrr pitam kena lak try yg no.4 aihhhh sanggup ke!!!





Thursday, 23-Oct-2008 13:50 Email | Share | | Bookmark
farewell dinner

 
 
 
View all 15 photos...
malam tadi flight boss en asben berlepas balik ke m'sia, dia balik thru TG airlines kul 12tgh malam & sampai m'sia tgh hari tadi,durang happy gler tinggalkan islamabad (ye lar keadaan dok tak aman kat sni) jadi bila dapat surat bertukar & naik pangkat pulak tu,memang tersengih jek en roseli & pn khadijah tahniah yer dr kami semua di islamabad

oleh sbb flight pun dah terawal 2ari dari yg sepatutnya (ni ada emergency case) jadi kawan baik en roseli, william dr PTC host a dinner farewell kat chinese restaurant,meriah nya lar malam tadi ngan gelagat org2 yg nak balik,budak2 yg bukan main lagi ligat berlari & malam tadi last lar kami nak beramah mesra seronok sgt malam tadi & ada lar kenangan manis sebelum mereka tinggalkan kami2 nih kat islamabad & kami2 embassy staff pun sempat hantar mereka berdua ke airport, mula2 tu ok happy lar sembang2 sekali kita 'ternangis' jugak ye lar dah 2thn kenal & macam2 pengalaman suka duka kat sni,bila durang dah masuk nak boarding tetiba jek rasa sayu hati.... huhuhuhu......pa2 pun panjang umur kita jumpa lagi & best of luck

bergambar kenangan dgn boss en asben,en roseli & pn khadijah

puan2 pun sibuk bergambor

yg nih pulak tuan2 dr embassy

yg nih yvonne,wife william dr pakistan tobacco co. yg nih pun dah nak balik for gud end of dis month

yg baju putih, william yg host dinner

mak buyung dgn ank daranya...hehehe

arina & wani bergambar dgn jasmin,malam last lar nak main2 bersama

semua khusyuk makan sambil bersembang


Thursday, 23-Oct-2008 13:26 Email | Share | | Bookmark
coffee morning

sempena farewell boss en asben nih, kami2 kat sni bz wat coffee morning & sendat ler perut dis 2 weeks dok makan tak berenti tapi kita takpa special kes la kan...sbb kita makan untuk berdua kekekeke....alasan...alasan...


coffee morning di rumah malaysia

coffee morning di rumah kak siti dr bhgn jpm


Thursday, 23-Oct-2008 12:12 Email | Share | | Bookmark
bz...bz...bz....

mmg bz betul sepanjang 2minggu nih tambah pulak intenet baru ari nih ler elok,adoi la sabor je lar. tak tau ler pe cter kat m'sia,mmg betul2 blur intenet kong berita pun takleh nak baca,sekali cek email amik ko beratus2 lam inbox

bos en asben baru jek berlepas balik m'sia malam tadi,rezeki dia naik pangkat & cross posting ke china,mayb end of nov insyaallah sampai la ke china, jadi kami yang kat sni bz ler nak buat farewell untuk bos en asben nih. sayang betul nak tinggal kawan yang mmg dah rapat & yang dah 2 tahun mengadap susah senang ngan kita kat sni,walaupun sedih harapnya panjang umur blh jumpa di m'sia, kami semua di sini mendoakan mereka sekeluarga happy di china

yg nih function kat umh kita buat farewell untuk bos en asben kita dah berzaman tak ajak org dinner kat umh,jadi en asben pun request kita wat nasi putih berlauk ler pulak,mmg dah lama tak jamu kengkawan makan nasi kat umh nih kita buat nasi putih makan ngan sup tulang kambing, ayam masak madu,asam pedas ikan tenggiri & sayur kobis. untuk dessert lak kita buat ciskek & coklat chiffon kek, puding tu godek yg instant jek & buah tembikai,kan sonang kereja
malam tu jemputan ada lar dalam 40org,meriah & ni kiranya last lar kita wat makan2 kat umh sbb next week nak blk m'sia dahhhh....bye pakistan












[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net