from dublin with luv

By: norhafiza mohammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Jun-2009 10:01 Email | Share | | Bookmark
rumah baru :)

ini lar rupa rumah baru kita kat islamabad ni haaa...letih mengemas rumah...tak abis2


garden rumah nih ok,selamat lar arina nk main2

ada 2 entrance..yg nih main entrance

pagar punya la berat..bersusah payah tiap kali nk kuar rumah


Thursday, 30-Apr-2009 06:27 Email | Share | | Bookmark
tulip

kita tgh dok sibuk packing & tgh dok telek2 wayar pc nih ha...nak cabut ler mana yg patut..tetiba nengok ada lak org antar tulip
ni jauh datangnya tulip nih...dr jepun tu haaa... di dak hana ler nih yg bagi tq..tq...lawo2 tulip kat sana
hana ---->> nnt aku suh laki aku mintak cross pi sana eh...ngeh ngeh ngeh






Monday, 27-Apr-2009 04:02 Email | Share | | Bookmark
african marble cake

cake nih kita mesti buat tiap2 bulan...sedap,senang pastu ni ler cake yg arina & en asben makan sampai habis kang klu buat cake lain durang tak makan,kita gak ler makin bulat kena perabiskan cake
pasnih kita cuti lama ler tak masuk sni,ada kot 2bln takleh nak jenguk sni, nk pindah umh kan byk kj,pastu sni lak klu bab pasang2 cable nih mau nya berbunuh bergaduh br ler durang nk wat kj
nnt2 dah settle semua kat umh baru..kita jenguk ler umh kengkawan yer




Monday, 27-Apr-2009 03:51 Email | Share | | Bookmark
roti marble coklat

buat 2 hari lepas utk b'fast...minum ptg...tgh lapar...sebat je lar roti nih tapi yg lawaknya tak reti langsung nk pintal2 wat tocang..sudahnya jadi tocang africa



Monday, 27-Apr-2009 03:36 Email | Share | | Bookmark
ayam perap versi goreng & bakar

utk lunch semalam try ler resepi nih...sodap gak...buat 6 ketul jek pastu bila dah 5minit masuk oven br teringat en asben & ank arina tak suka,sib baik sempat kuarkan...hehehe..pastu 2 ketul je lar yg masuk oven yg lain2 terjun kuali


versi goreng

versi bakar pastu curah ngan bbq sauce


[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net